Nya hylskapen

Vi har härmed nöjet att presentera lanseringen av Elite Camerons nya halvautomatiska hylskap CC200A. Den har ersatt vår CC100A-modell och har fler funktioner och alternativ för att förbättra produktiviteten. Den första enheten kommer att slutföras under de närmaste veckorna och beställningar accepteras nu med en leverans på 14-16 veckor.

Funktioner / Alternativ :

  • Snabbare extern hylschuck.
  • 1 Verktygsalternativ för kärnverktyg.
  • Trim och automatisk utkastning.
  • Senaste Siemens-kontrollerna.
  • Alternativ för automatisk laddning.
  • Upp till tio klippstorlekar och kvantiteter från varje föräldrakärna.

Alla Elite Camerons hylskapar och tillhörande produkter är byggda med mycket hög standard vid EC tillverkningsanläggning i Taunton, Storbritannien, där uppmärksamhet på detaljer och kundnöjdhet är av största vikt.

CC200A är en del av ett mycket framgångsrikt produktsortiment från Elite Cameron och innehåller den senaste utvecklingen inom kapteknik, vilket ger kunderna kvalitets-skärningar i exakta längder enkelt, och när det behövs.

Den här maskinen har utformats för att göra kapning så enkel som möjligt genom att minimera ledtiden för att byta en kaplängd till en annan, eller från en hylsstorlek till en annan. Hylsstödet är konstruerat för att på ett så enkelt sätt som möjligt ladda kärnorna och kan justeras för att passa alla diametrar. Enheten används vid kapning av långa längder eftersom den ger stöd till matrialet under kapningscykeln. Enheten kan också uppgraderas till vårt automatiska laddningssystem som laddar flera föräldrakärnor. Det gör att operatören kan sköta andra uppgifter.

Kontrollerna är mycket enkla att använda och kräver ingen dedikerad operatör.

Kontakta oss för mer information !

Med vänliga hälsningar

Per Hultberg

Categories:

Comments are closed